Bekijk onze projecten

Staal voor heel Nederland

De stalen constructies van Ten Ham Constructies kunt u in heel Nederland tegenkomen. Grote schuren die oprijzen in het weidelandschap komen uit Ede. Fabriekshallen op een industrieterrein ook. En als u vandaag ergens de trap neemt of uw hand langs een balustrade laat glijden, dan kan dat zomaar een sterk staaltje van ons zijn.

Geen projecten gevonden

Staal voor
hallen

Het bouwen van een hal lijkt eenvoudig met rechttoe -rechtaan wanden en daken. Toch komt het hier aan op een optimale combinatie van materialen als beton en staal en een veilige berekening van draagkracht en externe belasting. Slim bouwen is hier het credo.

Staal voor
stallen

Met onze voeten half in de boerenklei en half in het agrarische zand van Gelderland, weten we wat er komt kijken bij het bouwen van een stal. We kunnen gebruik maken van tal van praktijkvoorbeelden en dus proactief meedenken in praktische oplossingen. Bouwen met boerenverstand.

Staal voor
maneges

Een manege is veel meer dan een grote bak waarin ruiters met hun paarden kunnen draven en galopperen. We hebben de ervaring dat als we komen praten over de staalconstructies, uiteindelijk ook het beton meenemen in het gehele ontwerp. Dat is wel zo makkelijk en efficiënt.

Staal voor
gebouwen

Omdat staal een ijzersterk en veelzijdig materiaal is, kan je zo’n beetje alles mee bouwen. Dat gebeurt dus ook en zo maken, leveren en monteren we constructies voor de industrie, automotive, zorg, horeca en ook voor de woningbouw.

Staal voor
scholen

Bij de bouw van scholen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van stalen constructies. Kosten en snelheid spelen hierbij een belangrijke rol. Ten Ham Constructies levert en monteert materialen voor het gebouw en daarnaast verschillende stalen elementen voor het interieur, zoals trappen en balustrades.

Staal voor
kerken

Met onze wortels in de ‘Biblebelt’ werken we in een regio waar nog kerken worden gebouwd en worden hersteld. Voor deze projecten kunnen we van tekening tot montage de staalconstructies leveren, waarbij ook regelmatig de houten constructies worden meegenomen.

Staal voor
binnen

Het uitgebreide machinepark en ambachtelijk vakmanschap in de werkplaats van Ten Ham Constructies, maken dat bijna alles mogelijk is. Architecten, aannemers en particulieren schakelen ons in om hun interieurwensen te realiseren: van trappen en balustrades tot meubels en decoratieve elementen voor het interieur.

Staal voor
buiten

Behalve constructies voor grote projecten, weten ook opdrachtgevers met kleinschalige opdrachten ons te vinden. En zo kan het dat we een ombouw realiseren voor een eierautomaat bij een boerderij of de wanden en een overkapping maken voor een terras of (brom)fietsstalling.