Staalbouw

Ten Ham Constructie is een bedrijf van ijzervreters. Wij verwerken staal sinds 1974. Aanvankelijk bouwden en repareerden we van alles voor de agrarische sector. Intussen zijn we een modern, professioneel bedrijf dat werkt voor verschillende sectoren. We willen vooroplopen in de ontwikkelingen binnen de staalbouw en doen dat door voortdurend te investeren in de kennis en het vakmanschap van onze mensen. Daarnaast beschikken we over eersteklas materiaal, apparatuur en machines.

Ontwikkelingen
in de staalbouw

De staalbouw is een conjunctuurgevoelige branche. Ontwikkelingen in de mondiale economie en de Nederlandse bouwsector zijn direct merkbaar bij de staalverwerkende bedrijven. Bij Ten Ham Constructie hebben we ervoor gezorgd minder afhankelijk te zijn van deze schommelingen, zodat we altijd kunnen voldoen aan de vraag van onze klanten. Zo hebben we geïnvesteerd in afzetmarkten binnen zowel de publieke als private sector. Ook hebben we een modern machinepark dat we samen met onze vakmensen flexibel kunnen inzetten, al naar gelang de vraag binnen onze eigen organisatie en dat van een aantal collega-bedrijven. De aparte plaatwerkerij binnen het bedrijf zorgt ervoor dat we een complete constructie-oplossingen kunnen bieden tegen sterk concurrerende tarieven.

Standaard staalbouw
en maatwerkstaal

Zo divers als onze klanten zijn, zo gevarieerd is ook het werk dat wij leveren. Voor de agrarische sector produceren we complete veestallen inclusief de schuifdeuren, trappen, roosters en hekwerken. Voor andere bedrijven leveren we het staal dat wordt gemonteerd als wand, dak of draagconstructie voor een bedrijfshal, magazijn of garage. Onze staalconstructies kunt u aantreffen in maneges, scholen en kerken. We produceren trappen, hekken en balustrades voor overheidsgebouwen en woningbouw. Niet alleen grote projecten vol moderne techniek, maar ook kleinschalig werk waar we ons ouderwets vakmanschap kunnen laten gelden.

Welk project u ook wilt realiseren; zodra er staal bij komt kijken, gaan we graag de uitdaging voor u aan. Kijk hier voor meer informatie over onze bedrijf en de mogelijkheden of bel meteen het bedrijfsbureau: 0318-572476.